og kablo başlığı yapımı
XLPE Kablo : Bünyelerinde barındırdıkları cross-link özelliğine sahip pvc iletken ile yarı iletken izolasyon ve ekran sayesinde dielektrik kayıpları düşük ve akım taşıma ile kısa devre akımına karşı dayanma kapasiteleri yüksek olan, Orta gerilim ve yüksek gerilim şebekelerinde kullanılan kablo çeşidine Xlpe kablo denir. 
OG ( Orta Gerilim ) Kablo bağlantı başlıkları ; iletkenler ve topraklama terminalleri  ( Kablo papucu ), izalatörler ve üç fazlı kablolar için damarların ayrılma noktalarını dış etkenlere karşı koruma düzeneğinden oluşurlar. Bu kablo başlıkları, 35 mm²  ile  300 mm² kadarki kablo kesitlerini kaplayabilir.


xlpe kablo başlığı nasıl yapılır
XLPE kablo başlık

Kablo başlıklarını takmak ve kullanmak özel bir dizi işlem gerektirir. Örneğin, soyma işlemleri sırasında kablo katmanlarına zarar verilememeli, kablo düzgün olmalı, kablo başlıkları soyulurken özel kablo aparatları kullanılmalı, kablolar ne fazla ne de az soyulmamalı dır. Soyma işlemleri tamamlandıktan sonra kabloların üzerlerinde bulunan topraklama iletkenleri dikkatle ayrılmalıdır. 
Dilerseniz bu işlemleri Video olarak izleyelim ;
XLPE KABLO BAŞLIĞI YAPIMI

ÜCRETSİZ EMAİL TAKİBİ İLE SİTEMİZDE YAYINLANAN YENİ DEVRE ŞEMALARI, CİHAZ BAĞLANTILARI VE DÖKÜMANLAR EMAİL ADRESİNİZE GELSİN. (TAKİBİ BAŞLATMAK İÇİN GELEN İLK MAİLİ ONAYLAMAYI UNUTMAYIN.)

Henüz Yorum Yapılmamış " XLPE Kablo Başlığı Nasıl Yapılır ? | OG Kablo Başlığı Nasıl Yapılır ? ( Videolu ) "

Yorumlarınız Bizim İçin Önemli
• Konunun Gelişmesi ve Sizden Sonrakilere Faydası Olması İçin Yorum Yapmaya Çekinmeyin.
• Yorum yapmak için bir google hesabınız yok ise, yorum satırının altındaki yorumlama biçiminden Adı/URL seçeneğini seçerek sadece adınızı yazarak yorum yapabilirsiniz.
• Ya da Anonim seçeneğini seçerek Adsız olarak yorum yapabilirsiniz.
•İstek, öneri, şikayet ya da sorularınıza en kısa sürede cevap verilecektir.